Een ogenblik geduld a.u.b.

Webinar gegevensaanlevering Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein

door Henri Kaper

VNG Realisatie organiseert op dinsdag 13 februari a.s. van 10:00 tot 11:00 uur een webinar om het aanleveren van gegevens voor de nieuwe Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein toe te lichten. Het protocol voor aanleveren is licht aangepast. Zie het protocol (PDF 1,37 MB) met alle informatie over het aanleverproces, inclusief belangrijke deadlines en richtlijnen.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is interessant voor gemeenteambtenaren die verantwoordelijk zijn voor het aanleveren van de cijfers voor de Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein. Stuur de link ook gerust door naar uw collega’s.

Hoe werkt een webinar?

Meld u aan voor het webinar. Na het invullen van uw contactgegevens ontvangt u een bevestiging van de registratie en een link. Op dinsdag 13 februari logt u vlak voor 10:00 in met deze link. Vervolgens kunt u vanaf de werkplek van uw keuze meedoen aan het webinar. Mocht u op het betreffende moment verhinderd zijn, dan is het mogelijk om het webinar op een later moment terug te kijken.

Wat heeft u nodig?

U heeft een internetverbinding en een computer nodig. U kunt ook gebruik maken van een tablet of smartphone in combinatie met de gratis GoToMeeting app. De link naar het webinar opent een webpagina waar de benodigde software automatisch wordt gedownload en gestart. Als het downloaden van bestanden in uw kantoornetwerk is geblokkeerd, kunt u mogelijk niet aan het webinar deelnemen. In dat geval is er mogelijk een gastennetwerk dat uitkomst biedt of kunt u thuis deelnemen.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met marissa.zweedijk@vng.nl of 070 373 8555.