Webinar 'Maak meer gebruik van de cijfers uit de Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein'

26-06-2016

De volgende Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein wordt begin juli gepubliceerd op Waarstaatjegemeente.nl. U kunt uw eigen rapport met inzichten in het sociaal domein uitgebreid bekijken en de cijfers van uw gemeente vergelijken met die van andere gemeenten.

Nieuwe informatie over kosten zijn aan deze monitor toegevoegd. U bekijkt en bespreekt de cijfers waarschijnlijk al uitgebreid, maar wat kunt u als gemeente eigenlijk met al die cijfers?

Ga het gesprek aan

We nodigen u uit om deel te nemen aan het webinar "Maak meer gebruik van de cijfers uit de Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein!" op dinsdag 5 juli 2016 van 14.00 uur - 15.00 uur.  Aan de hand van voorbeelden laten we u zien hoe de monitor is opgebouwd en hoe u met de cijfers van uw gemeente het gesprek kunt aangaan. Mooi al die cijfers, maar wat kunt u ermee? Natuurlijk beantwoorden we ook meteen al uw vragen.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Bent u werkzaam in het sociaal domein, bent u raadslid, wethouder of  beleidsmedewerker, of gewoon geïnteresseerd? Dan bent u van harte uitgenodigd deel te nemen. Stuur de link ook gerust door naar uw collega’s.

Webinar, hoe werkt het?

Meld u aan voor het webinar. Vul uw contactgegevens in en u ontvangt een bevestiging van de registratie. Op dinsdag 5 juli 2016 kunt u via deze link inloggen en meedoen aan het webinar. Zonder reistijd, gewoon vanaf uw eigen werkplek discussieert u via de chat mee over dit onderwerp. Na een korte presentatie over de monitor kunt u al uw vragen stellen.

Wat heeft u nodig?

Een internetverbinding en een computer. Of een tablet/smartphone met de gratis GoToMeeting App. Download de webinar-software en check vooraf of u voor uw zakelijke pc gemachtigd bent.

De link naar het webinar opent een webpagina waar de, voor het webinar benodigde, software automatisch wordt gedownload en gestart. Als het downloaden van bestanden in uw kantoornetwerk is geblokkeerd (bijv. in een Citrix-omgeving) dan kunt u niet aan het webinar deelnemen. In dat geval is er wellicht een gasten-netwerk dat uitkomst biedt of kunt u het webinar thuis bekijken.

Wie zijn aanwezig tijdens het webinar?

Onze medewerkers van KING/VNG die verantwoordelijk zijn voor het uitbrengen van de Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via brenda.dezeeuw@kinggemeenten.nl of 070 373 8191.

Of kijk op de website van KING.