Uitnodiging webinar 'Inzicht in de transformatie'

26-06-2017

Ouderen langer thuis laten wonen: een mooi streven, maar lukt dat ook in uw gemeente? Zware jeugdhulp voorkomen door meer aan preventie te doen, is dat ook in de cijfers terug te zien?

De nieuwe Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein wordt begin juli gepubliceerd op Waarstaatjegemeente.nl. U vindt hierin inzichten in het sociaal domein en u kunt de transformatie in uw gemeente vergelijken met die van andere gemeenten.

Webinar
We nodigen u uit om deel te nemen aan het webinar “Inzicht in de transformatie:  de Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein” op dinsdag 11 juli 2017 van 10.00 uur - 11.00 uur.  We laten u, aan de hand van voorbeelden, zien hoe de monitor is opgebouwd en hoe u met de cijfers van uw gemeente het gesprek kunt aangaan. Natuurlijk beantwoorden we ook meteen al uw vragen.

Voor wie is dit webinar bedoeld?
Bent u werkzaam in het sociaal domein, bent u raadslid, wethouder of  beleidsmedewerker, of gewoon geïnteresseerd? Dan bent u van harte uitgenodigd deel te nemen. Stuur de link ook gerust door naar uw collega’s.

Webinar, hoe werkt het?
Op dinsdag 11 juli kunt u via een link inloggen en meedoen aan het webinar. Zonder reistijd, gewoon vanaf uw eigen werkplek discussieert u  via de chat mee over dit onderwerp. Na een korte presentatie over de monitor kunt u al uw vragen stellen.

Meldt u aan voor het webinar. Vul uw contactgegevens in en u ontvangt een bevestiging van de registratie. Op dinsdag 11 juli logt u, net voor 10.00 uur, in met deze link.

Wat heeft u nodig?
Een internetverbinding en een computer. Of een tablet/smartphone met de gratis GoToMeeting App. Download de webinar-software en check vooraf of u voor uw zakelijke pc gemachtigd bent.

De link naar het webinar opent een webpagina waar de, voor het webinar benodigde, software automatisch wordt gedownload en gestart. Als het downloaden van bestanden in uw kantoornetwerk is geblokkeerd (bijv. in een Citrix-omgeving) dan kunt u niet aan het webinar deelnemen. In dat geval is er wellicht een gasten-netwerk dat uitkomst biedt of kunt u het webinar thuis bekijken.

Wie zijn aanwezig tijdens het webinar?
Onze medewerkers van KING/VNG die verantwoordelijk zijn voor het uitbrengen van de Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via janneke.vosse@kinggemeenten.nl of 070 373 8191.

Graag tot ziens via het web op 11 juli via de chat!

Met vriendelijke groet,

Janneke Vosse