Rapporten RGT tijdelijk niet beschikbaar

19-05-2017

De toezichtinformatie voor gemeenten wordt ook dit jaar via Waarstaatjegemeente.nl ontsloten. Sinds april staan de vragenlijsten RGT open.

Door technische problemen zijn de rapporten toezichtinformatie op Waarstaatjegemeente.nl helaas tijdelijk niet beschikbaar. Momenteel wordt er hard gewerkt om de vragenlijsten van uw gemeenten op een correcte wijze te publiceren. Zodra de rapporten weer beschikbaar zijn op de site, krijgen alle coördinatoren RGT een email waarin aangegeven wordt hoe de rapporten op te vragen zijn.

U kunt uw gegevens wel gewoon blijven aanleveren via Mijn Waarstaatjegemeente.nl. Voor kinderopvang kunt u gegevens aanleveren tot en met 1 juli 2017. Voor alle andere vragenlijsten geldt een uiterste aanleverdatum van 1 september 2017.‚Äč