Een ogenblik geduld a.u.b.
Waarstaatjegemeente.nl - cijfers en statistieken van gemeenten

Nieuws

 • Gegevens aanleveren Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein gestart
  05-09-2017 15:39:36 / Danielle Dil

  De Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein wordt in januari 2018 opnieuw gepubliceerd. Hierin staan de cijfers over het eerste half jaar van 2017. Dat is mooi, want inzicht in het sociaal domein blijft belangrijk voor alle gemeenten. Voor deze monitor kunt u nog gegevens aanleveren tot en met vrijdag 29 september a.s. Wij adviseren u met klem om met de aanlevering niet tot het laatste moment te wachten, maar de gegevens tijdig aan te leveren.

 • Sluiting aanleveren toezichtinformatie via Waarstaatjegemeente.nl
  01-09-2017 15:50:38 / Danielle Dil

  Sinds 1 september 2017 is het niet meer mogelijk om toezichtinformatie over verantwoordingsjaar 2016 aan te leveren en te publiceren via Mijn.Waarstaatjegemeente.nl.

 • Rapport Clientervaringsonderzoek per gemeente uitgebracht
  23-08-2017 10:27:05 / Danielle Dil

  Hoe tevreden zijn inwoners over de ondersteuning die zij ontvangen van gemeenten? De uitkomsten uit het Cliëntervaringsonderzoek (CEO) Wmo 2016, die al gepubliceerd stonden op Waarstaatjegemeente.nl, zijn nu uitgebracht in een eigen CEO-rapport.

Hoe staat uw gemeente ervoor?

Op deze site heeft u de mogelijkheid om uw eigen dashboard in te zien met lokale cijfers over uw gemeente. Gegevens van verschillende bronnen, zoals CBS, GGD en de burgerpeiling, maar ook vanuit uw eigen gemeente aangeleverde data worden geïntegreerd.  Een dashboard waarop u de cijfers in één overzicht ziet. Vergelijk, verbaas, verbeter!

Contact met Waarstaatjegemeente.nl

Meer weten over deze site? Bekijk ons filmpje over deze site