Een ogenblik geduld a.u.b.

Hoe werkt Mijn WSJG

Als u zich bij Mijn WSJG heeft geregistreerd moet u eerst inloggen voordat u een eigen thema kan samenstellen.
Wanneer u al een keer een thema heeft samengesteld, verschijnt deze na inloggen automatisch bovenaan de homepagina onder de rubriek “Mijn WSJG”. Deze rubriek staat onder de zoekbalk vlak boven de rubriek “Thema’s”. Als u nog geen thema heeft samengesteld wordt deze rubriek niet getoond.

Eigen thema

Uw eigen thema’s kunt u samenstellen door eerst naar een bestaand thema te navigeren of een zoekopdracht uit te voeren. Bij de indicatoren die op de pagina worden weergegeven wordt, alleen als u bent ingelogd, een ster-symbool getoond wanneer u met uw muis op een indicator staat. Door op het ster-symbool te klikken krijgt u de keuze om de indicator aan een eigen thema toe te voegen. Heeft u nog geen thema, dan kunt u langs deze weg eerst een nieuw eigen thema aanmaken waarna de indicator automatisch aan dit thema wordt toegevoegd. Deze verschijnt dan automatisch onder Mijn WSJG op de homepage.


U kunt zelf bepalen hoe uw thema heet en tot vijf eigen thema’s aanmaken. Via de homepage kunt u uw eigen thema’s zien en openen. U kunt de eigenschappen van een thema wijzigen door op het pen-symbool te klikken of het thema verwijderen door op de prullenbak te klikken.

Thema wijzigen

Door een thema te wijzigen, kunt u ook de directe vaste link van een thema zien. Naast de naam van uw thema kunt u ook een beschrijving meegeven en een icoon voor uw thema kiezen. Vergeet de eigenschappen die u wijzigt niet te bewaren.


Binnen uw thema kunt u ook individuele indicatoren verplaatsen of verwijderen. Door met uw muis op een indicator te gaan staan verschijnt er een prullenbak-symbool en een verplaats-symbool.

Thema delen

U kunt uw thema ook delen door bovenaan op het share-symbool te klikken. Deze link kunt u dan via e-mail, social of webpagina delen met uw collega’s of andere geïnteresseerden. Deze kunnen zonder in te loggen uw thema rechtstreeks bekijken.


Mocht u vragen hebben over de werking van Mijn WSJG, neem dan contact met ons op.