Een ogenblik geduld a.u.b.
  • Home
  • Hoe werkt Mijn WSJG

Hoe werkt Mijn WSJG

Als u zich bij Mijn WSJG heeft geregistreerd, moet u eerst inloggen voordat u een eigen dashboard kunt samenstellen. Wanneer u al een dashboard heeft aangemaakt, verschijnt dat dashboard na inloggen automatisch bovenaan de homepage onder de rubriek “Mijn WSJG”. Deze rubriek staat onder de zoekbalk,  vlak boven de rubriek ‘Thema’s’.

Eigen dashboard

Uw eigen dashboards kunt u samenstellen door naar een bestaand thema te navigeren of een zoekopdracht uit te voeren. Bij de indicatoren op de pagina wordt, alleen als u bent ingelogd, een ster-symbool getoond wanneer u met uw muis op een indicator staat. Door op het ster-symbool te klikken krijgt u de keuze om de indicator aan een eigen dashboard toe te voegen. Heeft u nog geen eigen dashboard, dan kunt u langs deze weg eerst een nieuw eigen dashboard aanmaken. De indicator wordt dan automatisch aan dit thema toegevoegd. Uw dashboard verschijnt dan automatisch onder Mijn WSJG op de homepage.

U kunt zelf bepalen hoe u uw dashboard noemt en tot vijf eigen dashboards aanmaken. Via de homepage kunt u uw eigen dashboards zien en openen. U kunt de eigenschappen van een dashboard wijzigen door op het pen-symbool te klikken of het verwijderen door op de prullenbak te klikken.

Dashboard wijzigen

Naast een naam kunt u uw dashboard ook een beschrijving meegeven en van een icoon voorzien. Vergeet u de eigenschappen die u wijzigt niet te bewaren? U kunt teksttegels toevoegen en de opmaak instellen. Binnen uw dashboard kunt u ook individuele indicatoren verplaatsen of verwijderen. Door met uw muis op een indicator te gaan staan, verschijnt er een prullenbak-symbool en een verplaats-symbool.

Dashboard delen

U kunt uw thema ook delen door bovenaan op het share-symbool te klikken. Deze link kunt u dan via e-mail, social media of een webpagina delen met uw collega’s of andere geïnteresseerden. Deze kunnen zonder in te loggen uw dashboard rechtstreeks bekijken. De link is een maand geldig.

Mocht u vragen hebben over de werking van Mijn WSJG, neem dan contact met ons op via waarstaatjegemeente@vng.nl