Gegevensaanlevering Jaarverantwoording Kinderopvang 2017 van start

03-04-2018
door Henri Kaper

Ieder jaar leggen de gemeenten verantwoording af over het uitgevoerde toezicht en de handhaving op de kwaliteit van de kinderopvang. Deze jaarverantwoording is openbaar en kunt u vinden op Waarstaatjegemeente.nl.

Als gemeente kunt u vanaf 3 april tot en met 1 juli 2018 weer uw gegevens voor de jaarverantwoording aanleveren. Hiervoor is een korte handleiding (PDF, 207 kB) beschikbaar. Wij raden u aan deze handleiding door te nemen voordat u tot aanlevering overgaat.

Webinar

Op dinsdag 17 april van 10:00 tot 11:00 uur organiseert VNG Realisatie samen VNG Kenniscentrum Handhaving en Naleving Advies, DUO en de Inspectie van het Onderwijs een webinar met uitleg over het aanleveren van de gegevens over kinderopvang. Tijdens het webinar kunt u al uw vragen stellen. Mocht het tijdstip u niet uitkomen, dan kunt u het webinar ook op een later moment terugkijken. Maar informatie over het webinar vindt u in onze agenda.

Heeft u nog vragen?

Technische vragen over Waarstaatjegemeente.nl kunt u stellen per e-mail via waarstaatjegemeente@vng.nl of via 070-373 81 91.
Inhoudelijke vragen over het invullen van de jaarverantwoording kunt u stellen bij DUO, per e-mail via helpdesk-kinderopvang@duo.nl of via 050-599 80 54 (optie 1, optie 8).