Een ogenblik geduld a.u.b.
New content added:ContentLogin. Please contact technical support.
Waarstaatjegemeente.nl - cijfers en statistieken van gemeenten

Nieuws

 • Betaalbaarheid en beschikbaarheid van woningen in kaart gebracht
  17-10-2016 11:00:51 / Danielle Dil

  Lokale Monitor Wonen gepubliceerd! De huurder van een corporatiewoning is gemiddeld een derde van zijn inkomen kwijt aan woonlasten (huur, energie en lokale belastingen). Bij bijna twee op de drie huurders van een corporatiewoning sluit de huur die zij betalen aan bij hun inkomen. Bij 15 procent is het netto-besteedbaar inkomen niet voldoende om de woonlasten en andere basisuitgaven te betalen. Deze en nog veel meer feiten over het wonen zijn vanaf vandaag te vinden in de Lokale Monitor Wonen op www.waarstaatjegemeente.nl.

 • Uitvraag Informatieveiligheid gesloten
  03-10-2016 12:53:48 / Danielle Dil

  Vanaf 1 oktober is het niet meer mogelijk gegevens aan te leveren voor het rapport Informatieveiligheid.

 • Webinar 'Kiest u voor opt-in of opt-out'
  27-09-2016 00:00:00 / Danielle Dil

  De nieuwe Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein wordt in januari a.s. gepubliceerd. Heeft uw gemeente technisch goede bestanden aangeleverd bij het CBS dan is nu aan u de keuze om uw data wel of niet op Waarstaatjegemeente.nl en Statline te publiceren (opt-in of opt-out).

Hoe staat uw gemeente ervoor?

Op deze site heeft u de mogelijkheid om uw eigen dashboard in te zien met lokale cijfers over uw gemeente. Gegevens van verschillende bronnen, zoals CBS, GGD en de burgerpeiling, maar ook vanuit uw eigen gemeente aangeleverde data worden geïntegreerd.  Een dashboard waarop u de cijfers in één overzicht ziet. Vergelijk, verbaas, verbeter!

Contact met Waarstaatjegemeente.nl

Meer weten over deze site? Bekijk ons filmpje over deze site