Een ogenblik geduld a.u.b.
New content added:ContentLogin. Please contact technical support.
Waarstaatjegemeente.nl - cijfers en statistieken van gemeenten

Nieuws

 • Webinar 'Kiest u voor opt-in of opt-out'
  27-09-2016 00:00:00 / Danielle Dil

  De nieuwe Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein wordt in januari a.s. gepubliceerd. Heeft uw gemeente technisch goede bestanden aangeleverd bij het CBS dan is nu aan u de keuze om uw data wel of niet op Waarstaatjegemeente.nl en Statline te publiceren (opt-in of opt-out).

 • Clientervaring Wmo nu integraal onderdeel Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein
  26-09-2016 00:00:00 / Danielle Dil

  De Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein is uitgebreid met resultaten van cliëntervaringen in de Wmo.
  Gemeenten onderzochten met een vragenlijst hoe cliënten de toegankelijkheid en kwaliteit van de gemeentelijke voorzieningen ervaren en welk effect zij daarvan ondervinden in hun zelfredzaamheid. Het voor gemeenten verplichte cliëntervaringsonderzoek (CEO) is in overeenstemming met het Wmo-artikel 2.5.1. en 2.5.2 opgesteld.

 • Inzicht in Informatieveiligheid! Tussentijds rapport gepubliceerd.
  06-09-2016 00:00:00 / Danielle Dil

  Het is belangrijk dat u inzicht heeft in de manier waarop informatieveiligheid in uw gemeente bestuurlijk wordt opgepakt. Dat inzicht krijgt u als uw gemeente de vragenlijst Toezichtsinformatie/informatieveiligheid invult. 124 gemeenten hebben dat dit jaar al gedaan.

Hoe staat uw gemeente ervoor?

Op deze site heeft u de mogelijkheid om uw eigen dashboard in te zien met lokale cijfers over uw gemeente. Gegevens van verschillende bronnen, zoals CBS, GGD en de burgerpeiling, maar ook vanuit uw eigen gemeente aangeleverde data worden geïntegreerd.  Een dashboard waarop u de cijfers in één overzicht ziet. Vergelijk, verbaas, verbeter!

Contact met Waarstaatjegemeente.nl

Meer weten over deze site? Bekijk ons filmpje over deze site