Een ogenblik geduld a.u.b.
New content added:ContentLogin. Please contact technical support.
Waarstaatjegemeente.nl - cijfers en statistieken van gemeenten

Nieuws

 • Definitieve gegevens CliĆ«ntervaringsonderzoek Wmo 2016 online
  20-02-2017 13:06:09 / Danielle Dil

  Hoe tevreden zijn inwoners over de ondersteuning die zij ontvangen van gemeenten? Worden zij op de juiste manier geholpen? Dit en meer zijn uitkomsten uit het Cliëntervaringsonderzoek (CEO) Wmo 2016, dat nu gepubliceerd is op Waarstaatjegemeente.nl. De data van de laatste gemeenten die informatie hebben aangeleverd zijn nu verwerkt. De aanlevering van gegevens voor het CEO Wmo 2016 is inmiddels gesloten.

 • Elke gemeente een eigen rapportage over wonen
  31-01-2017 13:41:07 / Danielle Dil

  Vorig jaar in oktober werd de eerste Lokale Monitor Wonen gelanceerd. Om het gemeenten nog makkelijker te maken de data uit die monitor te gebruiken, is op dinsdag 31 januari jl. voor elke gemeente een eigen gemeentelijke rapportage gepubliceerd op Waarstaatjegemeente.nl. Hierin zijn de beschikbare gemeentelijke data over wonen per wijk te vinden. Denk hierbij o.a. aan het aantal sociale huurwoningen in verschillende prijsklassen, de betaalrisico’s en scheefheid.

 • Uitnodiging bijeenkomst Burgerpeiling 2017
  30-01-2017 15:54:04 / Danielle Dil

  “Als we het toch over vertrouwen hebben": hebben inwoners van uw gemeente vertrouwen in u als gemeente? Doen wat je zegt en het nakomen van afspraken is immers de basis voor een goede samenwerking tussen inwoners en de gemeente. En waar hechten inwoners waarde aan, welke prioriteiten stellen zij met het oog op gemeentelijke dienstverlening?

Hoe staat uw gemeente ervoor?

Op deze site heeft u de mogelijkheid om uw eigen dashboard in te zien met lokale cijfers over uw gemeente. Gegevens van verschillende bronnen, zoals CBS, GGD en de burgerpeiling, maar ook vanuit uw eigen gemeente aangeleverde data worden geïntegreerd.  Een dashboard waarop u de cijfers in één overzicht ziet. Vergelijk, verbaas, verbeter!

Contact met Waarstaatjegemeente.nl

Meer weten over deze site? Bekijk ons filmpje over deze site