Een ogenblik geduld a.u.b.
New content added:ContentLogin. Please contact technical support.
Waarstaatjegemeente.nl - cijfers en statistieken van gemeenten

Nieuws

 • Let op: publiceren data Clientervaringsonderzoek Wmo kan nog tot 25 nov.
  21-11-2016 15:54:55 / Danielle Dil

  Elke gemeenten is verplicht de data van het Cliëntervaringsonderzoek Wmo openbaar te publiceren via de website Waarstaatjegemeente.nl. Onlangs ontvingen alle gemeenten een brief van het ministerie van VWS, waarin wordt gemeld dat de resultaten half gepubliceerd moeten zijn.

 • Aanpassingen beleidsindicatoren begroting en jaarstukken
  16-11-2016 19:11:25 / Danielle Dil

  VNG/KING heeft de set beleidsindicatoren die gemeenten opnemen in de programma’s begroting en verantwoording aangepast. De beleidsindicatoren zijn bedoeld om de maatschappelijke effecten van beleid toe te lichten.

 • Nieuw filmpje over 'hoe werkt de database?'!
  15-11-2016 15:53:26 / Danielle Dil

  Er is enorm veel informatie over elke Nederlandse gemeente te vinden in de database van Waarstaatjegemeente.nl. Over meer dan 15 thema's staan talloze cijfers op de dashboards en in de database. 

Hoe staat uw gemeente ervoor?

Op deze site heeft u de mogelijkheid om uw eigen dashboard in te zien met lokale cijfers over uw gemeente. Gegevens van verschillende bronnen, zoals CBS, GGD en de burgerpeiling, maar ook vanuit uw eigen gemeente aangeleverde data worden geïntegreerd.  Een dashboard waarop u de cijfers in één overzicht ziet. Vergelijk, verbaas, verbeter!

Contact met Waarstaatjegemeente.nl

Meer weten over deze site? Bekijk ons filmpje over deze site