Een ogenblik geduld a.u.b.
New content added:ContentLogin. Please contact technical support.
Waarstaatjegemeente.nl - cijfers en statistieken van gemeenten

Nieuws

 • Lancering website Gezondheid in Sociaal Domein
  28-06-2016 10:00:57 / Danielle Dil

  GGD GHOR Nederland heeft vandaag de website Gezondheid in Sociaal Domein gelanceerd voor gemeentelijke bestuurders en ambtenaren. Deze website geeft inzicht in de gezondheidssituatie van een gemeente. Daarnaast is het mogelijk de gezondheidssituatie van twee gemeenten met elkaar te vergelijken. Dit brengt de gezondheidskansen voor een gemeente in kaart.

 • Webinar 'Maak meer gebruik van de cijfers uit de Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein'
  27-06-2016 00:00:00 / Danielle Dil

  De volgende Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein wordt begin juli gepubliceerd op Waarstaatjegemeente.nl. U kunt uw eigen rapport met inzichten in het sociaal domein uitgebreid bekijken en de cijfers van uw gemeente vergelijken met die van andere gemeenten.

 • Betaaldiscipline Nederlandse gemeenten openbaar
  21-06-2016 00:00:00 / Danielle Dil

  Op maandag 20 juni is de lijst met betaaldiscipline van alle Nederlandse gemeenten openbaar gemaakt. Tijdige betaling van rekeningen is erg belangrijk voor de financiële positie van ondernemingen. Daarom is een goede invulling van betaaltermijnen onderdeel van het ondernemerschapsbeleid. Overheden zijn wettelijk verplicht om binnen 30 dagen te betalen. Dit geldt voor de hele overheid .

Hoe staat uw gemeente ervoor?

Op deze site heeft u de mogelijkheid om uw eigen dashboard in te zien met lokale cijfers over uw gemeente. Gegevens van verschillende bronnen, zoals CBS, GGD en de burgerpeiling, maar ook vanuit uw eigen gemeente aangeleverde data worden geïntegreerd.  Een dashboard waarop u de cijfers in één overzicht ziet. Vergelijk, verbaas, verbeter!

Contact met Waarstaatjegemeente.nl

Meer weten over deze site? Bekijk ons filmpje over deze site