Een ogenblik geduld a.u.b.
New content added:ContentLogin. Please contact technical support.
Waarstaatjegemeente.nl - cijfers en statistieken van gemeenten

Nieuws

 • Stapelingsmonitor geactualiseerd
  28-04-2016 00:00:00 / Danielle Dil

  Jeugdhulp, schuld(hulp)sanering, thuiszorg: inwoners kunnen gebruik maken van veel verschillende gemeentelijke regelingen, als dat nodig is. Maar hoeveel mensen maakten in 2013 gebruik van verschillende regelingen tegelijkertijd? En waar wonen deze mensen?
  De Stapelingsmonitor 2013 werd afgelopen week gepubliceerd. Deze monitor, die jaarlijks uitgebracht wordt, maakt op basis van cijfers uit 2013, inzichtelijk in welke mate inwoners van de gemeente gebruik maken van verschillende regelingen in het sociaal domein. Zo kan per gemeente en per wijk in beeld worden gebracht waar vaker of langduriger een beroep wordt gedaan op voorzieningen dan elders.

 • Gegevensaanlevering Kinderopvang van start!
  18-04-2016 00:00:00 / Danielle Dil

  Vanaf 18 april  kunt u, als gemeente weer gegevens aanleveren voor de wet Kinderopvang via Waarstaatjegemeente.nl.  U kunt de gegevens voor de wet Kinderopvang aanleveren voor tot en met 1 juli 2016.

 • Webinar: Jaarverslag Kinderopvang: kunnen wij u helpen?
  13-04-2016 00:00:00 / Danielle Dil

  Jaarlijks stelt u een jaarverslag Wet kinderopvang met toezichtsinformatie op voor de gemeenteraad en de Inspectie van het Onderwijs (IvhO). Met deze informatie kunt u de raad laten zien wat de stand van zaken rond een bepaald onderwerp is. Ook dit jaar wordt toezichtinformatie voor een groot aantal wetten weer via Waarstaatjegemeente.nl ontsloten.

Hoe staat uw gemeente ervoor?

Op deze site heeft u de mogelijkheid om uw eigen dashboard in te zien met lokale cijfers over uw gemeente. Gegevens van verschillende bronnen, zoals CBS, GGD en de burgerpeiling, maar ook vanuit uw eigen gemeente aangeleverde data worden geïntegreerd.  Een dashboard waarop u de cijfers in één overzicht ziet. Vergelijk, verbaas, verbeter!

Contact met Waarstaatjegemeente.nl

Meer weten over deze site? Bekijk ons filmpje over deze site