Webinar publicatie Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein

16-01-2017

Eind januari verschijnt de nieuwe Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein met cijfers over de eerste helft van 2016. Waar mogelijk laat de monitor trends zien vanaf 1 januari 2015.

Ben u nieuwsgierig naar wat wij over de nieuwe editie van de monitor te vertellen hebben? Wilt u weten hoe u de cijfers kunt interpreteren? Schrijft u zich dan in voor het webinar over de nieuwe publicatie op dinsdag 24 januari om 14.00 uur. Tijdens dit webinar gaan we in op de veranderingen in de nieuwe publicatie ten opzichte van de vorige publicatie en uiteraard is er de mogelijkheid vragen te stellen over de Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein.

Aanmelden voor het webinar over de publicatie kan via het inschrijfformulier.

Hoe werkt het?
Meldt u aan voor het webinar. Vul uw contactgegevens in en u ontvangt een bevestiging van de registratie. Dinsdag 24 januari logt u, net voor 14.00 uur, in met deze link.

Wat heeft u nodig?
Een internetverbinding en een computer. Of een tablet/smartphone met de gratis GoToMeeting App. Download de webinar-software en check vooraf of u voor uw zakelijke pc gemachtigd bent.

De link naar het webinar opent een webpagina waar de, voor het webinar benodigde, software automatisch wordt gedownload en gestart. Als het downloaden van bestanden in uw kantoornetwerk is geblokkeerd (bijv. in een Citrix-omgeving) dan kunt u niet aan het webinar deelnemen. In dat geval is er wellicht een gasten-netwerk dat uitkomst biedt of kunt u het webinar thuis bekijken.