Webinar Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein op 29 mei

15-05-2018
door Henri Kaper

VNG Realisatie organiseert op dinsdag 29 mei van 15.00 uur tot 16.00 uur een webinar over de Gemeentelijk Monitor Sociaal Domein. Hierbij zal speciale aandacht uitgaan naar de Levensweganalyse die dit keer voor het eerst is toegevoegd aan het dashboard en de gemeentelijke rapportages. Ook kunt u natuurlijk al uw vragen stellen.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is interessant voor zowel gemeenteambtenaren die de GMSD-cijfers aanleveren, als voor beleidsmedewerkers en onderzoekers die de gepubliceerde data gebruiken. Stuur de link ook gerust naar uw collega’s.

Webinar, hoe werkt het?

Meld u nu eenvoudig aan voor het webinar: register.gotowebinar.com/register/5307007666962311427
Hierna ontvangt u van GoToWebinar een bevestigingsmail van uw registratie, met daarin de link waarmee u enige minuten voor aanvang het webinar kunt openen. Bewaar deze bevestigingsmail dus goed.

Op dinsdag 29 mei logt u vervolgens in via de ontvangen link. Het webinar volgt u online vanaf uw eigen werkplek of thuis. De getoonde presentatie wordt toegelicht door een inhoudelijk expert van VNG Realisatie. Tijdens het webinar kunt u via de button Questions (de button met het vraagteken) uw vragen stellen.

Mocht het tijdstip van het webinar u niet uitkomen, schrijft u zich dan toch in. Iedereen die zich geregistreerd heeft, ontvangt één of enkele dagen na het webinar een mail met met de gegeven informatie en een link naar de opname, zodat u het webinar ook achteraf kunt bekijken.

Wat heeft u nodig?

Een internetverbinding en een computer, of een tablet/smartphone met de gratis GoToWebinar App aangeboden in de App Store van zowel Android als Apple.
Via deze link kunt u vooraf testen of er technische problemen zijn:

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via waarstaatjegemeente@vng.nl of 070-373 8191.