Wat je nog wil weten na het webinar over de monitor sociaal domein

12-11-2015

Op donderdag 29 oktober organiseerde KING een webinar over de gemeentelijke monitor sociaal domein. In totaal keken ongeveer 77 personen live mee.

Mocht je niet hebben kunnen meekijken met het webinar, dan is onderstaande informatie wellicht nog interessant om door te nemen.

Tijdens het webinar vertelden we hoe de monitor is opgebouwd en waar je de rapportage over jouw gemeente kunt vinden. We hebben ook veel vragen van deelnemers kunnen beantwoorden hierover.

Je kunt het webinar beluisteren via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=FKgK7A4lIXw

De PowerPoint-presentatie die we toonden.

De antwoorden op de vragen die tijdens het webinar werden gesteld.

Meer weten, kijk ook op www.visd.nl/beleidsinformatie. Heb je nog vragen en/of opmerkingen, laat het ons dan gerust weten!

Graag tot een volgende webinar! Houd de agenda van de KING-site in de gaten.

Met vriendelijke groet,

Brenda van ’t Hof (brenda.vanthof@kinggemeenten.nl) en Alexander Versteeg (alexander.versteeg@kinggemeenten.nl)