Vragen over Waarstaatjegemeente? Doe mee met het webinar!

07-09-2015

Gebruik jij de vernieuwde website Waarstaatjegemeente.nl al om te zien hoe jouw gemeente ervoor staat? Neemt het bestuur van jouw gemeente al beslissingen op basis van de informatie en de cijfers op deze site?

Waarstaatjegemeente.nl is bedoeld voor gemeentebestuurders en ambtenaren, maar is ook geschikt voor andere geïnteresseerden die willen weten hoe hun gemeente ervoor staat. En misschien wel hoe hun gemeente het ten opzichte van andere gemeenten doet. Gemeenten kunnen de data uit het dashboard meenemen in de besluitvorming, voor agendavorming, verantwoording of voor onderzoek. Maar hoe gebruik je de schat aan informatie die in het dashboard te vinden is?

Webinar 24 september a.s.
Het team van Waarstaatjegemeente.nl nodigt je uit om deel te nemen aan het webinar "Schat aan informatie op Waarstaatjegemeente.nl. Hoe gebruik je die schat?" op donderdag 24 september 2015 van 10.00 uur - 11.00 uur. Tijdens het webinar laten we je zien hoe je met de informatie op Waarstaatjegemeente.nl in jouw gemeente aan de slag kunt gaan. We zoomen in op de thema’s, de database en op de rapporten en bronnen. En natuurlijk beantwoorden we alle vragen die je altijd al wilde stellen!

Webinar, hoe werkt het?
Op donderdag 24 september kun je via een link inloggen en meedoen aan het webinar. Zonder reistijd, gewoon vanaf je eigen werkplek discussieer je via de chat interactief mee over dit onderwerp. Na een korte presentatie over de vernieuwde website en uitleg over het gebruik van de informatie op de site kun je al je vragen stellen. Je vragen worden meteen beantwoord door onze experts!

Voor wie is dit webinar bedoeld?
Werk je bij een gemeente dan ben je van harte uitgenodigd deel te nemen. Stuur de link ook gerust door naar je collega’s.

Hoe werkt het?
Meld je aan voor het webinar. Vul je contactgegevens in en je ontvangt een bevestiging van de registratie. Op donderdag 24 september log je, net voor 10.00 uur, in met deze link. Voor ons fijn: laat ons a.u.b uiterlijk 18 september weten of je gaat deelnemen, dan hebben we een indicatie van het aantal deelnemers.

Wat heb je nodig?
Een internetverbinding en een computer. Of een tablet/smartphone met de gratis GoToMeeting App. Download de webinar-software (check a.u.b vooraf of je voor je zakelijke pc hiervoor gemachtigd bent).

Wie zijn aanwezig tijdens het webinar?
De Waarstaatjegemeente experts Korald Postuma, Victor van Hagen en Chris Vast
Heb je nog vragen, neem gerust contact op met KING via waarstaatjegemeente@kinggemeenten.nl of via 070 373 8191.

Graag tot ziens op 24 september via de chat!