Uitnodiging bijeenkomst Burgerpeiling 2017

30-01-2017

“Als we het toch over vertrouwen hebben": hebben inwoners van uw gemeente vertrouwen in u als gemeente? Doen wat je zegt en het nakomen van afspraken is immers de basis voor een goede samenwerking tussen inwoners en de gemeente. En waar hechten inwoners waarde aan, welke prioriteiten stellen zij met het oog op gemeentelijke dienstverlening?

We praten graag met u en andere gemeenten over buurtparticipatie en het betrouwbaar zijn als gemeente. Daarom nodigt KING/VNG u uit voor de bijeenkomst voor gemeenten ‘Als we het toch over vertrouwen hebben’ op dinsdag 7 maart 2017 in Utrecht.

Waarom komt u naar deze ochtend?
Tijdens deze ochtend bespreken we wij hoe u, op basis van de Burgerpeiling, meer te weten kunt komen over uw inwoners om uw dienstverlening te verbeteren. Hoe haalt u met minder inspanning meer resultaat uit de Burgerpeiling? We delen ervaringen en tips over het uitvoeren en gebruiken van de (resultaten van de) Burgerpeiling. Ook vertellen collega-gemeenten u over de inzichten die zij verkregen via de Burgerpeiling van Waarstaatjegemeente.nl.

Waar en wanneer?
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 7 maart 2017 in de Winkel van Sinkel in Utrecht (Oudegracht 158, 3511 AZ Utrecht). Inloop om 9.30 uur met koffie en thee. Om 10.00 uur starten we en om 12.15 uur sluiten we af met een (optionele) lunch.

Voor wie is de bijeenkomst interessant?
Voert uw gemeente de Burgerpeiling al uit of bent u geïnteresseerd in de Burgerpeiling of in soortgelijk burgeronderzoek? Dan bent u van harte welkom. Stuur deze uitnodiging ook gerust door naar collega’s

Aanmelden en meer informatie
U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via het aanmeldformulier. Indien u zich aanmeldt verwachten wij ook daadwerkelijk dat u aanwezig zal zijn.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Mark Gremmen via waarstaatjegemeente@kinggemeenten.nl of 070 373 8008.

We zien u en uw collega’s graag op 7 maart as. in Utrecht.

Met vriendelijke groeten,

Mark Gremmen