Uitnodiging bijeenkomst 'Wat betekenen uw burgers voor u?'

11-02-2016

Weet u wat er speelt in uw gemeente? Waar hechten inwoners waarde aan, welke prioriteiten stellen zij met het oog op gemeentelijke dienstverlening?

VNG/KING organiseert op 8 maart een bijeenkomst voor gemeenten om te bekijken hoe u, op basis van de Burgerpeiling, meer te weten kunt komen over uw inwoners om uw dienstverlening te verbeteren.

Waarom komt u naar deze ochtend?
Tijdens de ochtend bespreken we wij hoe u met minder inspanning meer resultaat haalt uit de Burgerpeiling. We delen ervaringen en tips over het uitvoeren en gebruiken van de (resultaten van de) Burgerpeiling. Enkele collega-gemeenten vertellen over de inzichten die zij verkregen via de Burgerpeiling van Waarstaatjegemeente.nl.
Ook praten we graag met u verder over de jaarpublicatie van de Burgerpeiling ‘Vitaliteit van buurten en maatschappelijke veerkracht (over de mogelijkheden en beperkingen van een vitale lokale samenleving) die eind februari wordt gepubliceerd.

Waar en wanneer?
Dinsdag 8 maart 2016 in de Winkel van Sinkel in Utrecht (Oudegracht 158, 3511 AZ Utrecht). Inloop om 9.30 uur met koffie en thee. Om 10.00 uur starten we en om 12.15 uur sluiten we af met een (optionele) lunch.

Voor wie is deze bijeenkomst interessant?
Voert uw gemeente de Burgerpeiling al uit of bent u geïnteresseerd in de Burgerpeiling of in soortgelijk burgeronderzoek? Dan bent u van harte welkom. Stuur deze uitnodiging ook gerust door naar collega’s.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via het aanmeldformulier. Indien u zich aanmeldt verwachten wij ook daadwerkelijk dat u aanwezig zal zijn.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Mark Gremmen via waarstaatjegemeente@kinggemeenten.nl  of 070 373 8008.