Technisch knelpunt aanleveren toezichtinformatie

17-03-2017

Met uitzondering van de wetten kinderopvang en informatieveiligheid kunnen gemeenten voor de functie toezichtinformatie op dit moment geen gegevens uploaden via Waarstaatjegemeente.nl. Ook kunnen er geen rapporten worden gemaakt voor toezichtinformatie, met uitzondering van de wetten kinderopvang en informatieveiligheid.

Een andere passende vorm van ondersteuning

Het kunnen organiseren van de horizontale verantwoording op lokaal niveau is van groot belang. Binnen vijf werkdagen zullen wij gemeenten via deze website informeren over een oplossing voor het genoemde knelpunt. Wij zullen een alternatieve vorm van ondersteuning aanbieden.

Op dit moment wel mogelijk

KING biedt op dit moment via de website van KING, wel de indicatoren, vragenlijsten en handleidingen aan. Ook kunt u gegevens aanleveren voor de wetten kinderopvang en informatieveiligheid waarvoor het uploaden van gegevens voor toezichtinformatie wel mogelijk is. Het uploaden van deze gegevens kan vanaf 3 april a.s. via Mijn Waarstaatjegemeente.nl.

Voor vragen

Heeft u vragen over dit bericht neem dan contact op via waarstaatjegemeente@kinggemeenten.nl of via 070 373 8191