Rapporten toezichtinformatie beschikbaar

02-06-2016

Is uw gemeenteraad optimaal geïnformeerd over de stand van zaken rond de uitvoering van medebewindstaken? In het kader van horizontale verantwoording is over 16 wetten informatie beschikbaar voor de gemeenteraad. De rapporten over toezichtinformatie zijn vanaf 1 juni 2016 te vinden op Waarstaatjegemeente.nl.

Gegevens aanleveren
Zijn de rapporten van uw gemeente nog niet beschikbaar? Tot 1 september 2016 kunt u informatie aanleveren via mijn.waarstaatjegemeente.nl. Voor het rapport kinderopvang heeft u tot en met 1 juli 2016. Hulp nodig bij het aanleveren? Bekijk de handleiding 'Horizontale verantwoording (Toezichtinformatie en Informatieveiligheid) '  en de specifieke handleiding voor het aanleveren van gegevens over de kinderopvang.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact ons op via waarstaatjegemeente@kinggemeenten.nl of 070 373 81 91.