Rapporten RGT weer beschikbaar

02-06-2017

De rapporten voor toezichtinformatie (RGT), die vanwege technische problemen tijdelijk niet beschikbaar waren, zijn vanaf heden weer te bekijken en te downloaden via Waarstaatjegemeente.nl.

Anders dan voorheen moeten gemeenten een extra handeling uitvoeren om toestemming te geven voor publicatie van de gegevens. Ook als gemeenten eerder al hun gegevens hadden gepubliceerd moeten zij opnieuw aangeven dat zij akkoord zijn met publicatie.  Via een externe link kunnen de RGT-coordinatoren van de gemeenten akkoord geven om de aangeleverde vragenlijsten (opnieuw) te publiceren.

Alle coördinatoren ontvangen hierover een e-mail met een handleiding.

Voor de wet Kinderopvang kunt u gegevens aanleveren tot en met 1 juli 2017. Voor alle andere vragenlijsten geldt een uiterste aanleverdatum van 1 september 2017.‚Äč