Nieuwe cijfers ondernemersklimaat beschikbaar

07-04-2016

Hoeveel faillissementen zijn uitgesproken in mijn gemeente? Hoeveel zzp-ers met een laag inkomen wonen er? Deze cijfers en meer nieuwe economische indicatoren op gemeenteniveau zijn vanaf 31 maart 2016 te vinden op Waarstaatjegemeente.nl.

Hoe staat het met de bedrijvigheid in jouw gemeente? Weet jij als medewerker van de gemeente welke bedrijven en branches het goed doen in jouw regio?

Op 31 maart publiceerde KING/VNG nieuwe cijfers over het ondernemersklimaat op Waarstaatjegemeente.nl. Cijfers die inzicht geven per gemeente in de branches waar ondernemers werken, in de grootte van de lokale bedrijven en in de conjunctuur. Deze data geven een beeld van hoe de bedrijven in jouw gemeente ervoor staan ten opzichte van andere gemeenten. Ook geven de nieuwe cijfers een beeld van de groep van ZZP’ers en wat hun inkomen is.

Wat vind jij ervan?

Graag nodigen wij je uit voor een blik op de nieuwe cijfers. Ook zijn we benieuwd hoe jij de nieuwe cijfers van Waarstaatjegemeente.nl gaat gebruiken. Kijk mee met de cijfers en laat je horen. Heb je nog verbetertips?

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via aisia.okma@kinggemeenten.nl of 070 373 8191.