Nieuw filmpje over 'hoe werkt de database?'!

15-11-2016

Er is enorm veel informatie over elke Nederlandse gemeente te vinden in de database van Waarstaatjegemeente.nl. Over meer dan 15 thema's staan talloze cijfers op de dashboards en in de database.

De dashboards zijn ontwikkeld om het voor gemeenten makkelijker te maken om informatie te vinden. Maar in de database kunnen onderzoekers en andere geïnteresseerden mooie vergelijkingen maken en meerdere indicatoren samenvoegen op kaartjes en in presentaties.

Hoe de database precies werkt is nu te zien in het filmpje ‘Hoe werkt de database van waarstaatjegemeente.nl’. Na het zien van dit filmpje hopen we dat iedereen de database kan gebruiken.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via waarstaatjegemeente@kinggemeenten.nl