Knelpunt bij aanleveren toezichtinformatie

22-03-2017

Het kunnen organiseren van de horizontale verantwoording op lokaal niveau is van groot belang. Zoals eerder vermeld kunnen gemeenten, met uitzondering van de wetten kinderopvang en informatieveiligheid voor de functie toezichtinformatie op dit moment geen gegevens uploaden via Waarstaatjegemeente.nl. Ook kunnen er geen rapporten worden gemaakt voor toezichtinformatie, met uitzondering van de eerder genoemde twee wetten.

Er is een oplossing in zicht die we op korte termijn kunnen uitrollen. We informeren u komende week over deze oplossing.

KING biedt op dit moment via de website van KING, wel de indicatoren, vragenlijsten en handleidingen aan. Ook kunt u gegevens aanleveren voor de wetten kinderopvang en informatieveiligheid waarvoor het uploaden van gegevens voor toezichtinformatie wel mogelijk is. Het uploaden van deze gegevens kan vanaf 3 april a.s. via MijnWaarstaatjegemeente.nl.

Heeft u vragen over dit bericht neem dan contact op via waarstaatjegemeente@kinggemeenten.nl of via 070 373 8191