Informatie over gemeentelijke monitor Sociaal Domein tijdelijk uit de lucht

13-06-2016

Binnen een aantal weken wordt de nieuwe gemeentelijke monitor Sociaal Domein gepubliceerd op Waarstaatjegemeente.nl. De monitor geeft uw gemeente inzicht in de resultaten in het sociaal domein.

Om de meest actuele gegevens voor u beschikbaar te maken op Waarstaatjegemeente.nl is het nodig de huidige informatie (de tegel ‘gemeentelijke monitor Sociaal Domein’ en alle rapporten die per gemeente beschikbaar zijn) tijdelijk van de website te halen. Vanaf maandag 20 juni halen we daarom alle informatie over de gemeentelijke monitor Sociaal Domein van Waarstaatjegemeente.nl af.

Zodra uw eigen nieuwe monitor (waarin u o.a. informatie vindt over het aantal kinderen in jeugdzorg, de wijken waarin gezinnen wonen die gebruik maken van regelingen in het sociaal domein en de kosten die deze regelingen voor u met zich mee brengen) voor u klaar staat laten wij het u weten via onze website.

Heeft u vragen over de monitor? Neem dan contact op met KING via waarstaatjegemeente@kinggemeenten.nl of via 070 373 8191.