Gegevensaanlevering Kinderopvang van start!

18-04-2016

Vanaf 18 april  kunt u, als gemeente weer gegevens aanleveren voor de wet Kinderopvang via Waarstaatjegemeente.nl.  U kunt de gegevens voor de wet Kinderopvang aanleveren voor tot en met 1 juli 2016.

Kijkt u hiervoor op Waarstaatjegemeente.nl bij Cijfers aanleveren en log in via mijn.waarstaatjegemeente.nl.
Om het u makkelijker te maken hebben we een handleiding specifiek voor kinderopvang op Waarstaatjegemeente.nl geschreven. Wij raden u aan deze handleiding door te nemen voordat u  aanlevert.

Webinar 'Kunnen wij u helpen'
Op donderdag 28 april organiseert KING een webinar waarin een uitleg wordt gegeven over het aanleveren van cijfers. Ook kunt u dan al uw vragen stellen. Meer informatie over het webinar en voor aanmelden.

Nog vragen?
Technische vragen over Waarstaatjegemeente.nl?
E-mail: waarstaatjegemeente@kinggemeenten.nl
Tel:        070 - 373 81 91

Inhoudelijke vragen over het invullen van de jaarverantwoording?
E-mail: helpdesk-kinderopvang@duo.nl
Tel: 050 - 599 90 00 (optie 8)